Ajankohtaista

Ikkunoiden pesut

Monissa paikoissa talvi ja kevään pölyiset ajat ovat tehneet ikkunat varsinkin ulkopinnoilta likaisiksi. Nyt voitte varata teille vaivattoman ikkunoidenpesu palvelun ikkunoidenne ulkopinnoille. Ilmoitatte vain kohteen ja palvelun tilaajan tiedot (yhteyshenkilön sähköpostiosoitteen), niin käymme pesemässä ikkunat aikana joka ei häiritse teidän päivittäistä toimintaa. Ilmoitamme yhteyshenkilölle hinta arvion 15€ tarkkuudella ennen ikkunoiden pesua jonka jälkeen voitte hyväksyä palvelun suoritettavaksi.

 

HUOM! Meiltä myös säännölliset ikkunoidenpesu sopimukset liikehuoneistojen  ja yritysten ikkunoiden ulkopintojen puhtaanapitämiseksi. (Tässä palvelussa emme tarvitse avaimia kiinteistöön, vaan hoidamme teitä häiritsemättä tai aukioloaikojenne ulkopuolella ikkunoidenne ulkopinnat puhtaaksi sovitusti esimerkiksi kerran kuukaudessa)

 

Kesätyö

Jos olet nuori esim. koululainen (16-20 vuotias) ja haluaisit kesällä tehdä osa-aikaisesti siivoustyötä, niin lähetä sähköposti osoitteeseemme pdf tiedostona tietoja itsestäsi ja mahdollisuuksistasi tehdä kyseistä työtä. Olemme sinuun yhteydessä jos olet etsimämme henkilö.