Kuljetuspalvelut

  • Siivous- ja puhtaanapito sopimusasiakkaat voivat laajentaa palvelua kertomalla halustaan käyttää asiointipalvelua ”kauppalista” periaatteella (sis. ostopalvelu 1000€ asti). Haemme asiakkaan toivomat tuotteen ja toimitamme ne asiakkaalle sovittuna aikana. Helppo ja joustava palvelu asiakkaille! Asiakkaanamme säästätte tämän palvelun kautta aikaanne omaan ydin toimintaanne kun hoidamme juoksevat ja tarpeelliset hankinnat puolestanne.  Ei mm. kiinteitä kuukausi maksuja. Tuote (kuitti asiakkaalle) ja palvelumaksu lisätään tavanomaiseen kk maksuun sopimusasiakkaille. Kysymällä kerromme lisää palvelusta.
  • Yritysasiakkaiden kaluste- ja laitekuljetukset. mm. vanhat pois ja uudet tilalle tai kuljetukset haluamaanne kohteeseen. Kuljetamme myös rikkinäiset laitteet huoltoon ja korjattuna teille takaisin. Kuljetukset tarvittaessa myös toisille paikkakunnille.
  • Jäte- ja materiaalikuljetukset sellaisille tavaroille ja aineille joille teillä ei ole varattuna tavanomaista jätepistettä. Esimerkiksi: hävitettävät paperit lukollisissa astiossa. (vuokraamme jäteastiat asiakkaille tähän tarkoitukseen), elektroniikkajätteet, jne.
  • Erilaiset jäte ja materiaali kuljetukset yrityksille, taloyhtiöille, rakennus urakoitsijoille ja yksityisille asiakkaille.

 

Katso lisää mm. osiosta ”vuokraa peräkärry + kuljetus”.